Monday, 10 July 2017

Apa perasaan jadi bos?

Salam kengkawan!

Korang pernah tak terfikir macam mana jadi bos? Selama ni kebanyakkan manusia tengok kerja dari perspektif pekerja semataa-mata. Jarang sekali kita dapat insight yang jujur dari seorang bos.

Kenapa? Sebab orang selalu fikir bos ni mesti hebat, sempurna dan sebagainya. Kalau bos cakap tak tau buat something, mesti kena bantai.

Ok la.. kenapa tiba2 *le Len nak cakap pasal jadi bos?

Tahun lepas *le Len jadi bos. (I know I know.. don’t bash)

Dah nak setahun dah jadi bos. I tell you.. this never gets easy!

Tu jer yang sempat nak kongsi sekarang. 

Kalau korang nak tau lebih banyak, sila komen. :)

2 comments:

plain83 said...

Lennnnn hohoo congrats!! *pops confetti*

My friend, jadilah baws yang berkharisma tinggi dan jangan layan mana-mana employees yang suka mengampu mahupun yang suka mengelat! X'D

Len Inouie said...

Hahahah.. memang. Yang suka mengipas tak akan ke mana.